Villkor – Potensmedelapotek24

Placera beställningar

Vi försöker maximera våra ansträngningar för att göra beställningsprocessen så bekväm som möjligt. Naturligtvis vill varje kund få sitt förväntade paket på kortast möjliga tid och utan ytterligare administrativa besvär. Vårt mål är att skydda våra kunder från någon besvikelse och säkerställa ett brett urval och maximal konfidentialitet.

Söker efter produkter på webbplatsen

Det är väldigt enkelt att hitta en specifik produkt på apotekets webbplats. Bara öppna den PotensmedelApotek24.com hemsida och visa produktlista, eller så kan du använda kategorier för att visa produkter för män och kvinnor.

Om du är intresserad av en viss dos av enskilda läkemedel, vänligen referera till listan över tillgängliga doser (med priser) på produktsidan.

Hur kan jag göra beställningar?

Om du är en ny kund behöver du inte registrera dig, men efter beställningen kommer du att få de uppgifter som måste anges för att komma åt ditt personliga konto.

Beställa via webbplatsen

För onlinebeställningar kan de endast göras via apotekets officiella webbplats. Det här alternativet är tillgängligt 24 timmar en dag, 7 dagar i veckan.

Inköp kan göras antingen genom att skapa ett konto, dvs. genom att registrera eller som gäst utan att behöva logga in först.

Om du vill köpa den produkt du är intresserad av klickar du på knappen ”Lägg i kundvagn”, som är tillgänglig för varje artikel (dock klickar det ännu inte på att köpa produkten). Efter att ha klickat på det här alternativet läggs som standard 1 artikel till i vår korg, men om vi vill beställa en större kvantitet måste vi själva ändra den till den som intresserar oss. När vi lägger till alla produkter i kundvagnen och anger den genom att klicka på ikonen, kommer vi automatiskt att få en sammanfattning av våra ”inköp”, som inkluderar namnen på produkterna, deras kvantitet, pris och det totala värdet på vår beställning, exklusive fraktkostnader.

Efter att ha valt produkterna och bekräftat kommer du att omdirigeras till en ny sida där du måste ange följande information:

● Namn och efternamn

● Adress

● Stad

● Postnummer

● Land

● E-postadress

● Telefon

Efter att ha accepterat beställningen och klickat på Fortsätt visas nästa steg som vi måste gå igenom för att slutföra vår beställning, till exempel: välja leveransmetod och betalningsmetod, en sammanfattning av alla kostnader och en plats för våra kommentarer om beställningen.

I slutet måste vi ge våra uppgifter adress och kontaktuppgifter.

Om vi ​​har ett konto behöver vi inte tillhandahålla alla ovanstående uppgifter när vi gör en beställning, eftersom de läggs till automatiskt efter inloggning på vårt konto.

När du har fyllt i alla fält klickar du på ”Bekräfta beställning”.

Efter att ha accepterat beställningen skickas ett bekräftelsemeddelande till vår e-postadress. Beroende på vald betalningsmetod kommer vi också att få de uppgifter som behövs för att göra överföringen via e-post.

Leveransdatum för beställningar beror på vald metod. För expressfrakt kommer du att få produkten inom 5-7 dagar.

Vad ska jag göra om en order har övergivits?

Ibland möter våra kunder detta problem. Oftast är det förknippat med att ta ut pengar på ett bankkort. Kontrollera det tillgängliga saldot eller be din bankoperatör att öppna en online-transaktion (eller höja internetgränsen för betalning) för detta kreditkort. Mycket ofta kan detta göras online (via internetbanksystemet eller mobilapplikationen). Uppdatera sedan ditt konto och kontakta oss. Du kan också försöka göra en ny beställning på webbplatsen med ett annat kort och slutföra betalningen genom att fylla i specialfälten (nummer, CVV-kod etc.).

Klagomål

Pharmacy rekommenderar att köpare kolla mail emot i närvaro av befriare och i händelse av bristande efterlevnad, förberedd för den omedelbart klagomål protokollet. I en situation där paketet har synliga skador på förpackningen som kan påverka den kvaliteten på droger, har kunden rätt att vägra att acceptera det, och PotensmedelApotek24.com apotek kommer att skicka de beställda produkterna efter att ha fått returen.